S'ha elaborat un informe balanç i diverses càpsules de vídeo informatives

La campanya 'Naturalment, amb tu!' fa balanç d’una dècada de participació ciutadana en polítiques ambientals

$urlFileEntry

Campanya. Autor: Dep. Territori i Sostenibilitat

16/09/2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha engegat a les xarxes socials la campanya 'Naturalment, amb tu!' per tal de commemorar els més de deu anys de participació ciutadania en polítiques ambientals.

“Naturalment, amb tu! + de 10 anys de participació ciutadana en polítiques ambientals” vol mostrar quin ha estat el model de participació ciutadana que ha estat promovent la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat durant més d’una dècada i, també, fer balanç del que ha representat aquesta participació en les polítiques ambientals impulsades per la Generalitat.

A la pàgina web es poden consultar diversos vídeos de presentació de la campanya i un informe balanç en què es descriu el model desenvolupat i les dades més rellevants. A més, durant cinc setmanes, cada dimarts es difondrà a les xarxes una nova càpsula informativa amb els aspectes més destacats de la participació en les polítiques de medi ambient de la Generalitat. La iniciativa també vol agrair la participació de les més de 7.000 persones que han superat les 8.000 propostes en aquests anys, una part important d’elles incorporades en els plans o en la normativa ambiental finalment aprovada.

Garantir l’adopció de decisions inclusives, participatives i representatives està recollit en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), concretament en l’objectiu número 16, i la data escollida per posar en marxa la campanya ha estat el 15 de setembre, Dia Internacional de la Democràcia.

Podeu seguir “Naturalment, amb tu!” a les xarxes amb l’etiqueta #NaturalMentAmbTu així com ampliar la informació i consultar els materials de la campanya en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Departament de Territori i Sostenibilitat

Categoria: Notícies d'arreu, Vídeos, Biodiversitat, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Informació tècnica, Divulgació, Vídeos, Webs, Publicacions, ODS,