Collserola
El dissabte 24 de febrer

Taller participatiu 'Passem a l'acció!', a Collserola

$urlFileEntry

Taller de presentació del projecte. Autor: CPNSC

12/02/2018

El dissabte 24 de febrer tindrà lloc a la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova (Barcelona-Trinitat Nova) una jornada participativa del projecte 'Alimentem Collserola. Promoció de la transició agroecològica a Collserola'. Durant la sessió es crearan grups de treball per impulsar les línies estratègiques d'actuació previstes en el Pla d’acció.

El projecte "Alimentem Collserola. Promoció de la transició agroecològica a Collserola" va començar a caminar a mitjan 2016 amb l'objectiu de transformar els sistemes alimentaris dels municipis del Parc Natural per fer-los més justos i sostenibles. Els promotors del projecte són el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola i els ajuntaments del Parc Natural. L'associació Arran de terra és l'entitat que dinamitza i coordina l’execució del projecte.

L'objectiu de la jornada del 24 de febrer és presentar a tota la ciutadania la proposta de Pla d'acció 2018-2020 per promoure la transició agroecològica a Collserola i crear grups de treball que impulsin l'execució de les línies estratègiques d'actuació previstes en el Pla.

La proposta de Pla d'acció ha estat elaborada de forma participativa en els últims mesos a partir de la identificació dels reptes per a la transició agroecològica del sistema alimentari en l'àmbit d'influència del Parc Natural.

El programa de la jornada inclou un servei de canguratge, un dinar popular cuinat amb verdures ecològiques de Collserola i una exposició sobre l'activitat agropecuària a Collserola i la varietat local Tomàquet Mandó.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Biodiversitat, flora, Planificació i avaluació, Gestió del medi,