Collserola
Podeu descarregar-vos-el en PDF

Es publica el 'Catàleg de la pagesia de Collserola'

$urlFileEntry

Catàleg de la pagesia de Collserola. Autor: CPNSC

09/02/2018

Un directori de les divuit experiències de producció agrària professional de Collserola. El document s’emmarca en el projecte Alimentem Collserola, que busca promoure la transició agroecològica a Collserola.

L’objectiu del Catàleg és donar a conèixer i posar en valor la pagesia de Collserola -i els aliments que produeix- així com la importància que té l’activitat agropecuària per al manteniment de la biodiversitat i de la sostenibilitat ecològica, econòmica i social del Parc Natural de la Serra de Collserola. Podeu descarregar-vos el document en PDF en aquest enllaç.

Aquest producte s’emmarca dins el projecte Promoció de la transició agroecològica a Collserola  que va començar a caminar a mitjan 2016 amb l'objectiu de transformar els sistemes alimentaris dels municipis del Parc Natural de la Serra de Collserola per fer-los més justos i sostenibles. El projecte està sent impulsat pel Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i està sent dinamitzat per l'Associació Arran de Terra. La resta d'ajuntaments del Parc està previst que s'incorporin al projecte durant el 2018.

La 167a Fira de la Candelera va ser l’escenari immillorable per presentar el Catàleg de la Pagesia de Collserola. El dissabte 3 de febrer es va donar a conèixer aquest directori de les experiències productives professionals que impulsen projectes de producció agrícola i ramadera a la serra de Collserola. Durant la presentació, diferents productors del Parc van explicar la seva experiència a la serra. El Consorci del Parc Natural de Collserola participa a la Fira de la Candelera des de fa més de vint anys, com a part del jurat de la Fira de planter.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Biodiversitat, flora, hàbitats, Recerca i seguiment, Divulgació, Publicacions,