Collserola
Disponible al web del Parc

Nou mapa d'ús ciclista del Parc Natural de Collserola

$urlFileEntry

Bicicletes. Autor: CPNSC

15/11/2018

S’ha actualitzat amb l’objectiu de facilitar la circulació pels camins autoritzats. Compta amb més de 250 km de pistes i camins.

Ja està disponible al web del Parc Natural l’actualització del mapa d’ús ciclista de Collserola. Es pot visualitzar mitjançant el visor del mapes ArcGis on-line o bé es pot descarregar en format PDF.

El mapa publicat recull tots els camins i pistes aptes per a l’ús ciclista (més de 250 km) a més de les carreteres i vies urbanes que travessen el Parc. S'amplia amb 70 km, respecte la versió anterior, publicada a La Guia de BTT del Parc de Collserola (actualment exhaurida).

S’ha realitzat tenint en compte les zones d’especial protecció del Parc, la Reserva Natural Parcial de La Rierada-Can Balasc i Font Groga, així com d’altres espais d’especial interès. La majoria de camins que incorpora són els que conformen la Xarxa de Prevenció d’Incendis del Parc. Aquesta xarxa està marcada amb unes plaques vermelles amb codi de lletres i números blancs i té un pla de manteniment per tal que sempre estiguin operatius per als vehicles de prevenció d'incendis.

Tota la informació sobre la circulació en bicicleta al Parc (normativa, recomanacions, itineraris, etc.) també queda recollida en el nou espai web 'Collserola en bici'.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Relleu, Paisatge, Biodiversitat, hàbitats, Normativa, Gestió del medi,