Collserola
És el número 128

Nova edició del Butlletí i de l'Agenda d'activitats del Parc Natural de la Serra de Collserola

$urlFileEntry

Butlletí d'estiu. Autor: CPNSC

11/07/2020

Ja es pot consultar el Butlletí d’estiu del Parc Natural de Collserola amb les últimes notícies sobre la gestió d’aquest espai natural protegit. També s’ha publicat l’Agenda d’activitats del període estiuenc amb propostes per gaudir del Parc Natural entre els mesos de juliol i setembre.

L'article central del Butlletí d’estiu explica l’actuació de buidat del pantà de Vallvidrera per al control de les espècies de fauna invasora i les implicacions naturalístiques. El Butlletí, que arriba al número 128, també inclou articles sobre el projecte de contracte agrari per posar en valor els serveis ambientals que aporta la pagesia al Parc Natural, l’estat de Collserola desprès dels dos episodis de pluges i vents de gener i abril i la Trobada d’entitats col·laboradores del programa de foment del voluntariat al Parc.

El Butlletí d’estiu només està disponible en format en línia i es pot descarregar en aquest enllaç.

Activitats per gaudir de l’estiu al Parc Natural

I per gaudir i conèixer Collserola sobre el terreny, s'han publicat a la pàgina web del Parc Natural les propostes de l’Agenda d'activitats d’estiu, marcades per les restriccions vinculades a la COVID-19, que ofereix propostes diverses per realitzar durant els mesos de juliol i setembre.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola, Educació ambiental, Webs i butlletins digitals, Biodiversitat, Educació ambiental, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Publicacions, ODS,