Collserola
Disponible al web del Parc (visor de mapes – PDF)

Nova publicació del mapa dels camins d'ús ciclista al Parc Natural de Collserola

$urlFileEntry

Mapa per a ús ciclista. Autor: CPNSC

15/07/2019

Disponible al web del Parc el mapa per a ús ciclista en format PDF. Durant la tardor s’editarà en format paper i es distribuirà als centres del Parc Natural. Aquesta nova publicació té per objectiu facilitar la circulació pels camins autoritzats per a aquest ús. Compta amb més de 250 km de pistes i camins i complementa el mapa en línia publicat la tardor del 2018.

Ja està disponible al web del Parc Natural una nova publicació del mapa d'ús ciclista de Collserola. Des del mes de novembre de 2018 ja estava disponible en el  visor del mapes ArcGis online i ara també es pot descarregar en format PDF. 

El mapa publicat recull tots els camins i pistes aptes per a l’ús ciclista (més de 250 km) a més de les carreteres i carrers pavimentats de les zones urbanitzades a l’interior i la perifèria del Parc. Aquest mapa s’amplia amb 70 km respecte la versió anterior, publicada a La Guia de BTT del Parc de Collserola (actualment exhaurida). Gràficament, les vies que poden utilitzar les bicicletes s’indiquen amb una línia verda.

La tria dels camins es va realitzar tenint en compte les zones d’especial protecció del Parc, la Reserva Natural Parcial de La Rierada-Can Balasc i Font Groga, així com d’altres espais d’especial interès. La majoria de camins que s’incorporen són els que conformen la Xarxa de Prevenció d’Incendis del Parc. Aquesta xarxa està marcada amb unes plaques vermelles amb codi de lletres i números blancs i té un pla de manteniment per tal que els camins sempre estiguin operatius pels vehicles de prevenció d’incendis.

El document és una eina que complementa la normativa d’ús ciclista del Parc. Teniu a la vostra disposició un comunicat emès la tardor de 2018 referent a la implantació de la nova regulació de l’ús de la bicicleta al Parc en el qual trobareu els antecedents, la motivació i la finalitat d’aquesta nova regulació així com les actuacions realitzades en els últims anys.

Tota la informació sobre la circulació en bicicleta al Parc (normativa, recomanacions, itineraris, etc.) també queda recollida al nou espai web sobre la bicicleta al Parc.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola (CPNSC)

Categoria: Collserola,