Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Montnegre-Corredor Acció al Parc del Montnegre i el Corredor

Els voluntaris van plantar serveres i espècies protegides a la finca de Can Bosc

$urlFileEntry

Voluntaris a can Bosc. Autor: IA

27/11/2014

Gairebé una cinquantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i de la Fundació Privada Maresme van col·laborar el 15 de novembre en la plantació de serveres i espècies protegides a la finca de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor, que enguany celebra el 25è aniversari de la seva creació. 

El concurs de la Fundació en aquesta activitat respon a la voluntat que la Diputació té de fer més inclusius  els seus programes i d'accentuar-ne el vessant social.

Els voluntaris van fer grups de 2 o 3 persones, agrupant voluntaris del Cercle i membres de la Fundació Privada del Maresme, una entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual.

Es van plantar serveres i espècies protegides com el teix i el grèvol. Els voluntaris van fer la plantació amb l'obertura de clots i la col·locació de la planta. Posteriorment, les serveres es van protegir amb un tub per evitar danys per part dels cabirols.

Un cop finalitzada l'activitat, tothom va poder gaudir d'una visita a l'ermita i al Centre d'informació del Santuari del Corredor. En acabar, es va fer un dinar de germanor a l'àrea d'esplai del Corredor i una caminada fins al mirador del Corredor. L'experiència es va valorar per tots els participants com a molt satisfactòria. 

compartir

Font de la informació: Institut Àgora

Categoria: Cercle de voluntaris, Montnegre-Corredor, Biodiversitat, general,

Tags: voluntariat,