Garraf | Olèrdola
Els parcs continuen treballant per la sostenibilitat del territori

Els parcs del Garraf i d'Olèrdola renoven el distintiu Biosphere

$urlFileEntry

Representants dels parcs. Autor: XPN

18/02/2020

Un total de cinquanta empreses i entitats, entre les quals hi havia el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola i càmpings, restaurants, oficines de turisme, empreses d’activitats, gremis, platges, ajuntaments, etc. van rebre el distintiu Biosphere en reconeixement a la bona feina feta durant l'any 2019. L'acte va tenir lloc el dijous 13 de febrer a la sala d’actes de la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú.

El programa del Compromís per la sostenibilitat Biosphere -liderat per Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i l’agència de desenvolupament NODE Garraf, com a ens gestor dins la comarca del Garraf- ofereix un sistema que certifica les bones pràctiques de turisme sostenible de les empreses i serveis turístics de la província sota els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Així mateix, el compromís per la sostenibilitat Biosphere incorpora criteris de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció al client.

375 empreses ja formen part del programa Biosphere pel que fa a la província de Barcelona, cinquanta de les quals representen el Garraf.

L’acte de lliurament dels distintius va comptar amb la presència del diputat delegat de Turisme, Juan Luis Ruiz.

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Garraf, Olèrdola, Diputació de Barcelona, ODS,