Garraf
Entre d’altres millores, s’ha adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

Entra de nou en funcionament l’Escola de Natura Can Grau un cop rehabilitada

$urlFileEntry

Can Grau. Autor: XPN

29/03/2017

Després d’uns mesos tancada per realitzar-hi reformes, l’Escola de Natura Can Grau obre de nou les seves portes. Les obres de millora afecten tot l’equipament i, entre elles, s’ha realitza un seguit d’actuacions per adaptar Can Grau a persones amb mobilitat reduïda.

Així, s’ha instal·lat un ascensor, s'ha remodelat completament la cuina i els aparells i el menjador s’ha engrandit. També les habitacions comunitàries s’han reduït per a famílies i s’ha afegit un lavabo a les habitacions. Finalment, s’han fet nous els lavabos i dutxes comunitaris de les habitacions grans que han quedat.

Can Grau és una antiga masia vitivinícola, situada prop d'Olivella, rehabilitada com a escola de natura per a estades de curta durada. Les activitats pedagògiques que s'hi organitzen tenen l'objectiu d'aprofundir en el coneixement del medi natural i l'establiment humà en el que ara és el Parc del Garraf.

S’hi realitzen programes pedagògics per a centres d'ensenyament, estades d’entre tres i cinc dies, caps de setmana i vacances per a esplais, entitats diverses i grups familiars.

S'hi accedeix per una pista forestal asfaltada que surt d'Olivella cap a Plana Novella i en els entorns de l’equipament trobareu un itinerari sensorial adaptat a persones amb discapacitat visual, un observatori d'ocells, una bassa naturalitzada i vinya, hort, herbes remeieres i fruiterar.

L'Escola de Natura Can Grau és un equipament propietat de la Diputació de Barcelona, gestionat en règim de concessió administrativa per Fundesplai. Fundació Catalana de l’Esplai.

Amplieu la informació sobre les instal·lacions, serveis, oferta educativa i de lleure i preus de l'Escola de Natura Can Grau a l’enllaç següent.

En aquesta pàgina web trobareu tots els programes, equipaments, materials i serveis d'educació ambiental que es realitzen a la Xarxa de Parcs Naturals i aquí la tasca realitzada per fer més accessible, dia a dia, la XPN.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Garraf, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Con pernoctación, Educació ambiental,