caes

Guilleries-Savassona A l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

Comencen les activitats gratuïtes en el marc del programa 'Gaudeix del Parc'

05/03/2019

El divendres 15 de febrer es va realitzar, a l’Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta, una xerrada col·loqui sobre geologia.

Sota el títol “Parlem de geologia: sabies que el mar també va arribar a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona?", en Jordi Vilà, geòleg i professor de Didàctica de les Ciències Experimentals a la Universitat de Barcelona, va explicar al públic present com entendre el paisatge actual a partir de l’estudi de la geologia.

La xerrada es va completar amb molts exemples pràctics de l’entorn de les Guilleries-Savassona i va finalitzar amb un interessant col·loqui per part dels assistents. Abans, en Jordi Riera, director de l’Espai Natural, va explicar quins actes s’han preparat durant tot aquest any per seguir la tasca de difusió de coneixement que va inciar-se l’any passat.

Properes activitats

Les properes activitats són un taller dedicat a la fotografia naturalista (31 de març) i una xerrada i taller sobre la presència del teixó (diumenge 12 de maig). En trobareu més informació a l'Agenda dels parcs - Espai Natural de les Guilleries-Savassona així com a la pàgina de Facebook i al canal d'Instagram de l'Espai Natural.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Divulgació, Biodiversitat, flora, Exposicions, Educació ambiental, Planificació i avaluació, Guilleries-Savassona, fauna, Educació ambiental, Recerca i seguiment, general,