Guilleries-Savassona
La mostra serà itinerant pels municipis del parc

El Centre d'Informació de Sant Julià de Vilatorta acull la nova exposició sobre l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Detall de l'exposició. Autor: XPN

05/05/2019

Fins al 19 de maig, la nova mostra itinerant 'L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona' estarà instal·lada a l'edifici Ca l'Anglada del municipi de Sant Julià de Vilatorta.

L'exposició incorpora diversos elements per explicar l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius. L'exposició, de la mà del personatge de la fadrineta de Sau, apropa al visitant els elements del paisatge, la geologia, la vegetació, la flora i la cultura més destacables dels municipis del parc.

També pretén conscienciar als visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi. La mostra, amb més de deu plafons de fusta natural, inclou explicacions sobre les accions de gestió, conservació i d'ús públic que es realitzen a l'Espai Natural. Descarregueu-vos el tríptic aquí.

L'exposició serà itinerant i es podrà veure als altres municipis de l'Espai Natural i, més endavant, també als pobles veïns. La podeu visitar fins al 19 de maig al Centre d'Informació de Sant Julià de Vilatorta (edifici Ca l'Anglada - plaça Major, 7). Horari: de dilluns a dissabte de les 9 a les 13 h; diumenges de les 10 a les 13 h; dijous, tancat per festa setmanal.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç a l'Agenda dels parcs - Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental,