Guilleries-Savassona
Va tenir una alta participació

El primer concurs fotogràfic de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona ja té guanyadors

$urlFileEntry

Detall 1r premi #esportENGS. Autora: @nordicadebote

20/11/2019

Entre el 22 de juliol i el 30 de setembre d’enguany, es va desenvolupar el primer concurs de fotografia dins l’àmbit de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a través de la xarxa social Instagram.

El concurs tenia per objectiu posar en valor l’Espai Natural des de diferents vessant com són la flora i la fauna, el paisatge, el patrimoni cultural i les bones pràctiques de respecte i conservació de la biodiversitat. Els participants podien optar a dues categories:

a. Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural - Corresponent a l’etiqueta #naturaENGS: qualsevol indret o paisatge de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, la flora i la fauna que la integren, monuments (museus, esglésies, esglesioles, ermites, masies, etc.) i les tradicions orals, festes, artesanies i costums.

b. Activitats esportives respectuoses a la natura - Corresponent a l’etiqueta #esportENGS: qualsevol activitat esportiva que compleixi amb les recomanacions i consells en forma de manuals, documents i acords entre diferents entitats que s’ofereixen a la pàgina web Les bones pràctiques a la Xarxa de Parcs Naturals

Imatges guanyadores i premis

D’entre les 380 fotografies presentades a la categoria de Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultura - #naturaENGS, els membres del jurat han decidit atorgar els premis següents:

1r premi: Carme Molist Vidal @carmemolistvidal (premi: dinar per a dues persones al Mas Albareda de Sant Julià de Vilatorta).

2n premi: Manel Serrano Navarro @manelserrano (premi: lot de productes de km 0).

A la segona categoria, Activitats esportives respectuoses a la natura amb l'etiqueta #esportENGS, van participar 112 fotografies i els guanyadors són:

1r premi: Ariadna Vargas @nordicadebote (premi: paquet d’esports d’aventura -caiac + segway- amb una empresa local especialitzada en aquest sector).

2n premi: Josep Gomis @isgomis (premi: lot de productes de km 0).

Moltes felicitats a tots i totes i moltes gràcies per l’alta participació!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental,