Guilleries-Savassona
Entre el 15 de juliol i el 15 de setembre

L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona convoca el 2n Concurs fotogràfic d'estiu

$urlFileEntry

2n Concurs fotogràfic d'estiu. Autor: XPN

06/07/2020

Considerant l’èxit de l’edició anterior, entre el 15 de juliol i el 15 de setembre del 2020 el Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona presenta una nova edició del Concurs fotogràfic d'estiu a Instagram. La iniciativa vol posar en valor el patrimoni natural i cultural de l'indret així com les bones pràctiques per al seu manteniment i conservació.

Del 15 de juliol al 15 de setembre del 2020, els usuaris majors de 18 anys poden penjar fotografies a la xarxa social Instagram en un perfil obert perquè el jurat pugui veure les imatges. Per participar, també cal seguir els perfils @enguilleries i @xarxadeparcs i les fotografies han de ser originals dels perfils. Aquestes poden ser fetes tant amb mòbil com amb càmera fotogràfica, però no amb dron.

S’estableixen dues categories:

Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural: qualsevol indret o paisatge de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, la flora i la fauna que la integren, monuments (museus, esglésies, esglesioles, ermites, masies, etc.) i les tradicions orals, festes, artesania i costums.

Activitats esportives respectuoses a la natura: qualsevol activitat esportiva realitzada dins de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona que compleixi amb les recomanacions i consells recollits als manuals, documents i acords entre diferents entitats que s’ofereixen a la pàgina web Les bones pràctiques a la Xarxa de Parcs Naturals.

Els usuaris es poden presentar a les dues categories, però només han d’etiquetar a les imatges una de les dues categories. Les etiquetes respectives són #naturaENGS20 (categoria natura) i #esportENGS20 (categoria esport) i cal etiquetar també a la imatge els perfils @enguilleries i @xarxadeparcs. En cas d’etiquetar a la mateixa fotografia les dues categories, prevaldrà la primera per al còmput del concurs.

No hi ha límit numèric de fotografies per penjar per usuari i es pot escollir qualsevol imatge d’una galeria. Això sí, les fotografies han de ser fetes dins l’àmbit de l’Espai Natural.

S’estableixen quatre premis, dos per cada una de les categories. Són els següents:

Premis per la categoria Paisatge, flora, fauna i patrimoni cultural

Primer premi: dinar per a dues persones al restaurant Fussimanya de Tavèrnoles; Segon premi: producte local.

Premis per la categoria Activitats esportives respectuoses a la natura

Primer premi: paquet d’esports d’aventura amb una empresa local especialitzada en aquest sector; Segon premi: producte local.

El jurat es reunirà a principis del mes d’octubre i farà públic el veredicte. El Consorci es posarà en contacte amb els guanyadors, que hauran d’acceptar el premi. El lliurament es farà en un acte públic en una data per determinar propera al veredicte. Per establir els premis, el jurat tindrà en compte, entre d’altres, l’originalitat, la qualitat i l’adequació al tema escollit. El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en les bases.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç i consultar les bases completes.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental,