Litoral
Van retirar cartutxos i deixalles del camp de tir de Ca l'Arcís

L'Institut Jaume Almera col·laboren amb una activitat de neteja al Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Alumnes mirant el plafó dels ocells. Autor: XPN

11/11/2019

El dijous 7 de novembre es va dur a terme una activitat emmarcada dins el projecte Reanima, en la qual van participar setanta-cinc nens i nenes i set professors de l'Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt, acompanyats pels guardes del Parc.

El grup d'alumnes i professors es va trobar en el Centre d’Informació de la Creu de Can Boquet i un cop allí es vam dividir en tres grups de vint-i-cinc nens, dos professors i un guarda del Parc per a cada grup. Aquests darrers van explicar als alumnes quines són les tasques que realitzen i amb quines incidències es troben.

Després, es van dirigir cap a la Roca d'en Toni, on van escoltar una breu explicació sobre l'entorn i van poder veure les tombes medievals i el plafó informatiu dels ocells comuns del Parc de la Serralada Litoral. Després, van anar cap a l’antic camp de tir de Ca l'Arcís, on es va fer l'activitat principal que consistia a col·laborar amb la retirada dels cartutxos i les deixalles que s'anaven trobant. Prèviament, els professors van repartir als alumnes bosses de brossa i guants per a la recollida.

Moltes gràcies a tots i totes per la feina feta.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Educació ambiental, Educació ambiental, ODS,