Litoral
Amb un disseny nou i la informació més rellevant del Parc

Es reedita el desplegable del Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Detall del desplegable. Autor: XPN

07/09/2017

La nova edició aporta informació general sobre biodiversitat, patrimoni arquitectònic i activitat humana, ús públic i aprofitament socioeconòmic al Parc. Inclou un mapa esquemàtic del territori protegit en què s'indiquen les principals vies d'accés i es destaquen deu elements d'interès per als visitants.

El nou desplegable “Benvinguts al Parc” és una eina útil i pràctica per conèixer ràpidament els atractius i les característiques principals del Parc de la Serralada Litoral. En ell s’ofereix una explicació succinta dels trets essencials que defineixen aspectes tals com la biodiversitat, l’ocupació i petjada humana i el patrimoni construït. També aborda l’aprofitament socioeconòmic dels seus recursos i les activitats i propostes vinculades a l’ús públic que s’hi organitzen, com els programes Viu el parc, Poesia als parcs. Lletres i paisatges, Coneguem els nostres parcs, etc.

El fullet és de gran ajuda a l’hora de decidir i organitzar les sortides al Parc ja que conté una selecció dels deu punts d’interès més destacables i la informació bàsica d’aquesta desena d’indrets i monuments situats en un mapa. Entre d’altres, la tria inclou el castell de Burriac, la creu de Montcabrer, la Roca d’en Toni, Sant Bartomeu de Cabanyes, l’ermita de Sant Mateu, la ruta de les fonts de Santa Maria de Martorelles o les rutes prehistòriques...

Els diversos accessos per carretera, en autobús o en ferrocarril així com la llista d’equipaments del Parc (oficina del Parc, centres i punts d’informació i centre de documentació) completen la publicació. Finalment, el díptic explica i difon també l'essència del projecte de planificació, gestió i conservació d'espais naturals protegits que constitueix la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Després de la reedició del desplegable de la Xarxa de Parcs Naturals i del desplegable del Parc del Montnegre i el Corredor, el nou desplegable del Parc de la Serralada Litoral és un pas més en la reedició completa dels desplegables dels dotze parcs que formen la XPN. 

S’ha fet un tiratge de 19.500 exemplars en català, espanyol, anglès i francès i el podeu trobar als equipaments del Parc, ajuntaments consorciats i oficines comarcals de turisme.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Litoral, Tríptics divulgatius,