Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Litoral
Del 3 al 26 de juliol

La Casa Municipal de Cultura La Unió de Teià acull l'exposició 'Parc de la Serralada Litoral'

$urlFileEntry

Detall del tríptic de l'exposició. Autor: XPN

29/06/2020

El divendres 3 de juliol a les 20 h s'inaugura a la Casa Municipal de Cultura La Unió de Teià l'exposició itinerant del Parc de la Serralada Litoral amb una xerrada de Toni Marí, responsable del Centre de Documentació del Parc. La mostra descobreix el paisatge, la vegetació i la fauna del Parc i ensenya què cal fer per protegir-lo i respectar-lo.

Produïda per la Xarxa de Parcs Naturals, "Parc de la Serralada Litoral" consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló. La proposta incorpora tres nivells de lectura i durant la visita es pot interactuar i participar de tot allò que ens explica el personatge de la bruixa de la Pinta d'or, fil conductor de la mostra.

D'acord amb les mesures de seguretat de l'equipament, podeu visitar-la fins al 26 de juliol a la sala d’exposicions de la Casa Municipal de Cultura La Unió (pg. la Riera, 116-120) de Teià de dijous a dissabte (de les 18 a les 20.30 h) i dissabtes i diumenges (de les 11 a les 14 h). L'aforament es limitarà a vint persones.

Descarregueu-vos el díptic de l'exposició "Parc de la Serralada Litoral"

Activitats complementàries a Teià

Durant el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, s'oferiran també a Teià dues activitats relacionades entre elles i que formen part del programa de passejades guiades del Parc: “Recol·lectem herbes per fer ratafia”, el 18 de juliol, i “Fem la nostra ratafia!”, l’endemà 19 de juliol.

Amplieu la informació a l'Agenda dels Parcs - Parc de la Serralada Litoral.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Educació ambiental, Divulgació, Biodiversitat, ODS, Educació ambiental, Litoral, Exposicions, general,