Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Litoral
Algunes han estat necessàries per reparar actes vandàlics o incívics

Es realitzen noves millores en els equipaments del Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Barana davant la roca de la Granota. Autor: XPN

15/07/2019

Recentment s’han dut a terme algunes millores en diferents equipaments del Parc com el mirador de Montcabrer, el mirador de la Cornisa i la roca de la Granota.

S’ha reparat el mobiliari del mirador de Montcabrer: els plafons que estaven malmesos, les fites i la barana. També s’ha fet una desbrossada general.

Al mirador de la Cornisa també s’hi ha fet una bona posta a punt. S’ha desbrossat l’entorn i l’hidrant, s’han refaldat els pins, s’han retirat diferents adhesius que hi havia als senyals, s’han refet les fustes protectores del mur de contenció, s’han envernissat les travesses del muret, s’ha reparat la tarima i s’han reposat les tapetes dels pals verticals protectors.

Per la seva banda, a la roca de la Granota s'havien trencat dos pals de la barana de fusta i els havien llençat marge avall junt amb la fita amb el pal de ciment. Ara, s'han reposat els pals, s'han tractat amb vernís i s'ha recol·locat la fita al seu lloc.

Algunes d’aquestes actuacions han estat necessàries per reparar actes vandàlics o incívics. Cal que entre tots tinguem cura del nostre entorn i siguem més conscients del patrimoni natural i cultural que ens envolta.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Litoral, general,