Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Litoral A Vilassar de Dalt i Premià de Dalt

S'adeqüen dues noves zones d'aparcament al Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Aparcament de la Roca d'en Toni. Autor: CPSL

20/07/2018

Aquest estiu s'han arranjat dos nous espais destinats a l'estacionament de vehicles al marge de la pista carenera: l'aparcament de la Roca d'en Toni, a Vilassar de Dalt, amb 28 places, i l'aparcament de la Plana del Mestre, a Premià de Dalt, amb un total de 34 places.

Les millores han consistit en la delimitació dels aparcaments i de les places de vehicles, l'adequació del ferm i la instal·lació de senyalització amb informació del Parc.

La Roca d'en Toni, a banda de ser una icona de la riquesa arqueològica del Parc, és un punt de pas de diversos itineraris a peu. La Plana del Mestre és un bon lloc de partida per a visitar l'ermita de Sant Mateu, la font de Sant Mateu o el turó de Baldiri i també hi trobareu itineraris senyalitzats per recórrer l’entorn.

D'entre les actuacions que es proposen al Pla d'ús públic del Parc de la Serralada Litoral, destaca -i és rellevant per tal de garantir la conservació del territori en harmonia amb la mobilitat- l'adequació d'àrees d'aparcament en diversos punts del territori.

La diagnosi indicava que no hi havia espais d'aparcament condicionat a les entrades del Parc a més d'una mancança clara de llocs on estacionar en les zones més visitades. La manca d'aparcament comporta conseqüències negatives com, per exemple, la concentració de vehicles en les zones o camins més freqüentats i que aquests quedin col·lapsats habitualment.

S'espera que amb aquestes actuacions millorin els problemes derivats de la manca d'estacionament, com ara el col·lapse de certes vies d'accés al Parc o la utilització espontània i irregular d'esplanades.

Per a més informació sobre les àrees d'aparcament al Parc de la Serralada Litoral, consulteu aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc de la Serralada Litoral (CPSL)

Categoria: Litoral, general,