Litoral
Un recorregut per la història i la prehistòria d'Òrrius

Última passejada guiada de l'any, al Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Moment d'una passejada. Autor: ENC

12/12/2017

La darrera sortida guiada de l’any es va realitzar als voltants del turó de Céllecs amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni de la zona.

El diumenge 3 de novembre va tenir lloc l’última sortida guiada del 2017, que clou amb èxit el programa de Passejades guiades d’enguany.

Enguany, el Parc de la Serralada Litoral ha organitzat una quinzena de passejades en diferents punts dels municipis del Parc amb l’objectiu de donar-ne a conèixer millor el patrimoni natural i cultural.

Totes elles han tingut una durada d’entre 3 i 4 hores i han estat guiades per experts coneixedors del territori de l’Escola de Natura del Corredor (ENC). Més de 200 persones han pogut descobrir, entre d’altres indrets, les coves d’en Nadal, el Montcabrer, les fonts d’Argentona o els ratpenats de l’espai protegit.

En aquesta última passejada, els participants van poder veure el dolmen de Céllecs o Cabana del Moro, el Plat del Molí i les roques tallades fa relativament pocs anys del bosc encantat: l’indi i l’elefant.

Per a més informació, podeu descarregar-vos el programa en aquest enllaç.

En aquesta pàgina web trobareu totes les passejades guiades que s’organitzen a la Xarxa de Parcs Naturals: https://parcs.diba.cat/web/itineraris/passejades-guiades. Ben aviat, us informarem del programa de Passejades guiades 2018 del Parc de la Serralada Litoral, estigueu al cas!

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Educació ambiental, Educació ambiental,