Marina
Fins al 5 de març

La Biblioteca de Tordera acull l'exposició itinerant 'Parc de la Serralada de Marina'

$urlFileEntry

Biblioteca de Tordera. Autor: XPN

07/02/2019

Seguint amb la seva itinerància, la mostra 'Parc de la Serralada de Marina' pot visitar-se entre el 5 de febrer i el 5 de març a la Biblioteca de Tordera. Si encara no l'heu vista, aprofiteu aquesta oportunitat!

L'exposició sensibilitza la població dels diversos municipis del Parc de la Serralada de Marina i els seus visitants de la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.

El fil conductor és el personatge de la Marina, una jove laietana del poblat ibèric de les Maleses, i la mostra consta d’una desena de plafons de fusta natural amb una quarantena d'il·lustracions de flora i fauna, obra d’Agnès Perelló.

"Parc de la Serralada de Marina" incorpora també diversos elements entre els quals destaquen les il·lustracions naturalistes i els elements interactius senzills i efectius.

Una llarga itinerància

L’exposició “Parc de la Serralada de Marina” s’ha pogut veure fins al moment a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet, la Biblioteca Joan Corominas del Masnou, la Biblioteca Can Llaurador de Teià, la Biblioteca de Cabrils, l’Espai Natura Fundació Sabadell, l'IES Pompeu Fabra de Badalona, la Biblioteca Sant Adrià Besòs, la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta (Badalona), Ecometròpoli. Centre d’Educació Ambiental i Punt d’Informació del Parc (Santa Coloma de Gramenet), l’Escola de Natura Angeleta Ferrer a Can Miravitges (Badalona), el Centre d'Estudis del Barcelonès Nord (Santa Coloma de Gramenet), l'Oficina de Turisme de Badalona i diversos centres educatius dels municipis que conformen el Parc.

Descarregueu-vos el tríptic de l'exposició. Per a més informació sobre els horaris de la Biblioteca de Tordera (c. de Maragall, 6), consulteu l’enllaç següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Educació ambiental,