caes

Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals Es farà els dies 20 i 21 de novembre a l'Espai Arts Escèniques Casal d'Alella

S'obre el període per presentar comunicacions a la V Trobada de presentació d'estudis de la Serralada Litoral Central i IX del Montnegre i el Corredor

05/07/2024

Història, fauna, patrimoni cultural, gestió, vegetació, educació ambiental, geologia... Els dies 20 i 21 de novembre tindrà lloc, a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella, la V Trobada de presentació d'estudis de la Serralada Litoral Central i IX del Montnegre i el Corredor. L’objectiu és compartir informació sobre els estudis, actuacions i recerques fetes a l'entorn dels parcs de la Serralada de Marina, de la Serralada Litoral i del Montnegre i el Corredor.

Des dels tres parcs, animen a presentar a la Trobada tots els treballs que, provenint d’institucions acadèmiques o de recerca, d’entitats diverses o bé realitzats a títol particular, estiguin centrats en el patrimoni natural i cultural d’aquests espais naturals i el seu entorn immediat. La posada en comú de coneixements i la divulgació que se’n derivi seran molt importants per a la consolidació i conservació d’aquests espais naturals.

Per inscriure-s'hi com a ponents, cal emplenar el formulari corresponent, amb data límit fins a l’11 d’octubre; per assistir-hi com a oients, cal emplenar el següent formulari d’inscripció. La inscripció és gratuïta i l’horari previst per a ambdós dies és de 9.30 h a 14 h i de 16 h a 19 h. La trobada es podrà seguir també virtualment a través del canal de YouTube de la Xarxa de Parcs Naturals.

Presentació de comunicacions i pòsters

Les persones que vulguin presentar a la Trobada una comunicació amb els resultats dels treballs realitzats durant aquest darrer període disposaran d'un màxim de 10 minuts per fer-ho, i ho hauran de comunicar a l’organització en el moment de formalitzar la seva inscripció.

Qui vulgui presentar un pòster il·lustratiu dels seus treballs, presentin comunicació o no, comptarà amb un espai per exposar-los durant la Trobada, i també ho haurà de comunicar a l’organització en el moment de formalitzar la seva inscripció.

Posteriorment, la Diputació de Barcelona publicarà en format digital els treballs presentats. Les publicacions de les Trobades de presentació d’estudis estan disponibles a la Llibreria de la Diputació de Barcelona i als centres de documentació de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Podeu trobar tota la informació relacionada amb la V Trobada de presentació d’estudis de la Serralada Litoral Central i IX del Montnegre i el Corredor al web que s’ha creat per a l’ocasió.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Recerca i seguiment, Divulgació, Ponències, Marina, Litoral, Montnegre-Corredor, Xarxa de Parcs Naturals, Prevenció incendis, Turisme sostenible, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS,