Montesquiu
Es faran quinze sortides entre l'11 de març i el 18 de novembre

Comença el programa de rutes guiades de marxa nòrdica per la vall del Ges, Orís i Bisaura

$urlFileEntry

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autora: Maria Soler

26/02/2018

Amb una periodicitat quinzenal, de l’11 de març al 18 de novembre el Parc del Castell de Montesquiu us ofereix rutes guiades de marxa nòrdica els diumenges al matí. L’objectiu principal de les sortides és descobrir racons singulars de la vall del Ges, Orís i Bisaura i de l'Espai d'Interès Natural (EIN) Serres de Milany - Santa Magdalena - Puigsacalm - Bellmunt.

La marxa nòrdica és una pràctica esportiva aeròbica, saludable i apta per a tots els públics, independentment de l'edat i la forma física. Consisteix a caminar amb l'ajuda de bastons similars als utilitzats en l'esquí. La seva tècnica, de fàcil aprenentatge, permet posar tot el cos en forma de manera uniforme; millora la força muscular, el sistema cardiovascular i pulmonar, la coordinació i la mobilitat.

Totes les sortides programades es fan en diumenge al matí amb una periodicitat (habitualment) quinzenal. La distància dels itineraris varia entre els 8 i els 13 km i tenen una durada de 3 a 4 hores.

Aquest 2018, les rutes guiades de marxa nòrdica passen pels municipis de Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora, Vidrà, Sant Vicenç de Torelló, Orís i Torelló.

Informació general

Preu per sortida: 4 euros.

Inscripció prèvia imprescindible a www.turisme.gesbisaura.cat. Places limitades.

Requisits: cal dur calçat i roba còmodes, aigua i esmorzar. Si no teniu bastons especials de marxa nòrdica, us en proporcionarem.

Hora de trobada per a totes les sortides:

8.15 h, per als qui no han fet mai marxa nòrdica.

8.45 h, per als qui ja han fet marxa nòrdica.

En aquesta pàgina podreu consultar tots els programes de les passejades guiades que s'organitzen arreu de la Xarxa de Parcs Naturals.

Més informació

Parc del Castell de Montesquiu

Tel. 938 529 234 - A/e: p.montesquiu.bisaura@diba.cat - Web: www.turisme.gesbisaura.cat

Aquest programa és gestionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc del conveni de cooperació i col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el consorci i l'Ajuntament de Montesquiu, relatiu a les tasques d'informació de l'equipament cultural i centre de recursos del castell de Montesquiu.

Podeu consultar totes les rutes guiades al programa i a l'Agenda dels parcs.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental,