Montesquiu
Van participar-hi alumnes de l'Escola Segimon Comas

La Ultra Clean Marathon passa pel Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Grup participant. Autor: XPN

21/05/2018

El dilluns 14 de maig, durant la segona etapa Ripoll-Vic, la Ultra Clean Marathon va passar pel Parc del Castell de Montesquiu. Albert Sala i Dani Carbonell, membres de la colla de manteniment, els van acompanyar durant el seu trajecte pel Parc.

A l’alçada del castell de Montesquiu, un grup d’alumnes de l'Escola Segimon Comas, de Sant Quirze de Besora, es va afegir a la cursa. Tot i el fred i la boira, la Ultra Clean Marathon és una manera magnífica de conscienciar els infants que no es llencin deixalles al bosc.

Us convidem a veure aquest vídeo sobre la segona etapa Ripoll-Vic (Ripoll > La Farga de Beibé > Montesquiu > Sant Quirze de Besora > Torelló > Manlleu > Vic) i el seu pas pel Parc del Castell de Montesquiu.

Per a més informació sobre aquesta iniciativa que vol augmentar la conscienciació i mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals, promoure mesures de conservació de la natura i fer créixer el compromís de les persones esportistes en la cura del medi ambient, consulteu la seva pàgina web.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu, Educació ambiental,