Montesquiu
De l'1 al 30 d'abril

La Cabanya del Castell exposa les pintures de Josep Trilla

$urlFileEntry

Pintures de J. Trilla. Autor: XPN

20/03/2017

Un cop acabada la XX Mostra internacional multidisciplinària d'art contemporani el 26 de març, les parets de la Cabanya del Castell acullen fins al 30 d'abril les pintures de Josep Trilla, dissabtes i festius de les 11 a les 14 h. L'entrada és lliure. Hi esteu tots convidats.

Us oferim una mica més d'informació sobre aquesta exposició temporal:

· De l’1 al 30 d'abril:

Josep Trilla

Pintura, oli. Paisatges i natures mortes

“Els paisatges de Josep Trilla (Campdevànol, 1950) són el fruit d’un afany de descoberta i d’una passió pel país que, al llarg de quatre dècades, l’han portat a plantar el cavallet arreu del territori, principalment a Osona, la Garrotxa i l’Empordà. En els seus quadres, es respira un pleinairisme franc, asserenat i optimista, allunyat d’academicismes i d’excessos, que transmet proximitat a qui els contempla. En aquesta exposició també hi trobareu natures mortes, en les quals l’artista sap transmetre una quietud, un repòs i una gravetat lliures d’artifici”. Gerard Vovelle (text extret del programa).

Inauguració: dissabte 1 d'abril a les 12 h.

El Parc del Castell de Montesquiu té una trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques que queda palesa en l'organització de múltiples activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics. En aquest sentit, cal destacar la Quinzena d'Art de Montesquiu, la Mostra d'Arts Vives o el programa lúdic i cultural Viu el parc.

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s'ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l'art.

Descarregueu-vos el programa amb tota la informació d'aquest cicle d'exposicions, a més a més de les dates corresponents a les diverses inauguracions.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montesquiu,