Montesquiu
S'havia de celebrar el mes de juliol als jardins del castell

Se suspèn el festival Música a la gespa del Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Música a la gespa 2019. Autor: Gil Ayats

14/05/2020

El festival Música a la gespa, que se celebra el primer diumenge de juliol als jardins del castell de Montesquiu, ha estat oficialment suspès aquesta setmana degut a la pandèmia de la COVID-19.

L’estiu és època de festivals i el Parc del Castell de Montesquiu ja fa cinc anys que aporta un espai de programació amb el festival tranquil Música a la gespa, un esdeveniment que posa l’èmfasi en el benestar del públic i aposta per actuacions musicals íntimes i properes en un entorn natural privilegiat on tothom gaudeix d’un dia entre amics i família. Així, la programació no se centra en un estil de música concret, sinó en l'actitud de les bandes durant les seves actuacions i en les sensacions que transmeten al públic.

Aquest festival, que en edicions anterior ha comptat amb la presència, entre d'altres, de Mazoni, La iaia, 2princesesbarbudes, Halldor Mar, Maria Arnal i Marcel Bagés o Quimi Portet, no té sentit si no es pot desenvolupar mantenint el contacte estret amb la gent i amb la música.  

En conseqüència, el Parc del Castell de Montesquiu suspèn l'edició d'enguany i posa ja tota l’energia a preparar una edició de Música a la gespa 2021.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web Música a la gespa i les xarxes socials del Parc del Castell de Montesquiu (Instagram, Facebook i Twitter).

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,