Montseny
Recull les notícies publicades els darrers tres mesos

5è butlletí de notícies del projecte Life Tritó Montseny

$urlFileEntry

Tritó del Montseny. Autor: Iñaki Relanzón

06/04/2020

Ja podeu consultar el 5è butlletí digital que recull les novetats del projecte Life Tritó Montseny i té una periodicitat trimestral. S'edita en català, castellà i anglès.

El 5è butlletí (abril 2020) aplega les notícies del Life Tritó Montseny publicades a la pàgina web del projecte els darrers tres mesos. En aquesta ocasió, hi trobareu la notícia sobre l'aïllament del brot de Bsal, un fong que amenaça les salamandres del sud d'Europa, o la crònica del 5è taller per debatre la reintroducció del tritó del Montseny.

També podreu gaudir d'una notícia sobre un espectacular vídeo amb una simulació en 3D del cicle vital del tritó del Montseny, realitzat per Oriol Massana. Si no heu vist el vídeo, us recomanem que no us el perdeu (podeu veure'l aquí).

Altres notícies fan referència a les visites guiades de l'exposició "El meu nom és Calotriton arnoldi i només visc al Montseny" a les escoles de l'àmbit de la Reserva de la Biosfera del Montseny i a la presentació del projecte Life Tritó Montseny a l'Equador, en el marc del projecte de conservació de boscos tropicals anomenat "El jardín de los sueños", a càrrec de l'herpetòleg i col·laborador extern del projecte, Fèlix Amat.

Per a més informació, trobareu totes les notícies aparegudes des de la posada en marxa del projecte Life en la pàgina web del projecte (apartat "Evolució") i en l'històric dels butlletins.

Trimestral i en tres idiomes

El butlletí s'edita en format digital i té una periodicitat trimestralment. Si esteu interessats a rebre'l, subscriviu-vos-hi en aquest enllaç. Podeu triar l'idioma en el qual el voleu rebre: català, castellà o anglès.

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Vídeos, Webs i butlletins digitals, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Educació ambiental, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Vídeos, Webs, Diputació de Barcelona, ODS,