Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny
Fins al 24 de setembre

Arriba a Seva l'exposició sobre els 40 anys d'educació ambiental i conservació al Montseny

$urlFileEntry

L'exposició, a la Polivalent. Autor: Ajuntament de Seva

09/09/2020

La sala Polivalent de Seva acull, del 15 al 24 de setembre, l'exposició '40 anys d'educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (1978-2018)'. La mostra es complementa amb dues caminades guiades que es faran el dissabte 12 a les 17 h i el diumenge 13 a les 10 h, amb inscripció limitada.

Per a les caminades, gratuïtes, cal inscriure's prèviament al telèfon 938 840 111 o al correu electrònic seva@seva.cat. Hi ha 9 places per sortida. Es faran 30 minuts de xerrada i la caminada, apta per a tots els públics, té una durada aproximada d'una hora i mitja.

L'exposició, que es podrà veure dimarts, dimecres i divendres, de les 15 a les 20 h i dijous, de les 10 a les 20 h, entre el 15 i el 24 de setembre, presenta cinc mòduls organitzats temàticament al voltant de tres elements. Està comissariada per la Societat Catalana d'Educació Ambiental i realitzada conjuntament per les diputacions de Barcelona i de Girona, el Zoo de Barcelona i el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

El primer element de l'exposició és el Montseny com a escola de natura, amb l’equipament de Can Lleonart, on es van iniciar els primers cursos i programes d’educació ambiental a Catalunya vinculats amb l’excursionisme i les bones pràctiques.

El segon és el Montseny com a espai viu, on es destaca el patrimoni natural amb diversitat faunística, flora, paisatgística, geològica i la recerca científica, i també com espai habitat i activitats tradicionals vinculades amb la sostenibilitat. I el tercer és el Montseny com a patrimoni mil·lenari, on s’hi destaca el patrimoni arquitectònic i cultural i també com espai d’inspiració d'artistes.

Cal dir que la Sala Polivalent de Seva obre amb totes les mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus i recupera la seva activitat normal limitant, però, l’aforament i extremant les mesures per garantir la seguretat de tots els visitants.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Exposicions, Divulgació, Montseny, general,