Montseny
En català, castellà i anglès

Es reimprimeix el quadríptic del projecte Life Tritó Montseny

$urlFileEntry

Detall del fullet. Autor: LifeTritóMontseny

31/01/2019

La Diputació de Barcelona s’ha encarregat de fer una segona impressió del quadríptic del projecte. El nou fullet, aparegut el gener del 2019, no conté modificacions del contingut, si bé s’ha incorporat alguna modificació en el disseny. En aquesta ocasió, s'ha fet el tiratge següent: 6.000 exemplars en català, 3.000 en castellà i 1.000 en anglès.

La impressió d’un fullet informatiu en paper era una de les accions de difusió previstes en el projecte Life Tritó MontsenySeguint el disseny de l'exposició, en una primera impressió el mes de juny del 2018 es van imprimir un total de 6.500 còpies en format quadríptic i en tres idiomes: 4.100 exemplars en català, 1.300 en castellà i 1.100 en anglès. Aquests fullets es van esgotar a finals del 2018 i, per aquest motiu, s'ha treballat en una nova impressió.

El document presenta aquest amfibi en perill d'extinció, les seves característiques, cicle biològic, perills i amenaces que rep, accions per assegurar-ne la conservació, àmbit geogràfic i cria en captivitat.

Els nous quadríptics es poden trobar a les seus dels socis del Life Tritó Montseny (projecte coordinat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, el Zoo de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i Forestal Catalana) i en els diversos equipaments del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

compartir

Font de la informació: Life Tritó Montseny

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions,