Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny
Cada diumenge fins a finals d'any s'oferiran dues passejades

Es reprogramen les passejades guiades del Parc Natural del Montseny que no es van poder fer a la primavera

$urlFileEntry

Paisatge del Montseny. Autor: MEMGA

14/09/2020

La primavera passada, la situació excepcional generada per la pandèmia de la COVID-19 va obligar a suspendre el programa de passejades guiades al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny entre mitjan març i juny. Ara, aquelles sortides s’han reprogramat i es desenvoluparan durant els diumenges de tardor d’acord amb les mesures de seguretat necessàries. Per participar-hi és imprescindible reservar prèviament.

Gràcies a la reprogramació de les passejades guiades que no es van poder fer entre els mesos de març i juny i que se sumen a les passejades de tardor ja previstes, fins a finals d'any cada diumenge el Parc Natural del Montseny oferirà dues opcions de sortides guiades per experts coneixedors del Parc i l'entorn.

El programa inclou tant propostes per conèixer la biodiversitat del Parc Natural i Reserva de la Biosfera, els seus boscos i ocells, les castanyes i bolets, plantes i remeis casolans, etc. com d'altres que ressegueixen les històries i llegendes de bruixes i bandolers, el llegat poètic i el patrimoni cultural del Montseny. Les trobareu al programa i a l'Agenda dels parcs - Parc Natural del Montseny

Inscripció prèvia

Per participar a les passejades, cal inscriure's prèviament als telèfons o adreça de correu electrònic dels organitzadors. Les places són limitades, les reserves es faran segons l’ordre d’inscripció i les sortides es desenvoluparan d'acord amb les mesures de seguretat adients. En cada proposta s’especifica el lloc de trobada i si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, aquesta s’anul·larà.

El preu de les sortides és de 3 euros (adults), 2 euros (menors entre sis i setze anys i majors de 65 anys) i gratuïtes (menors de sis anys). S’aplicarà un 10 % de descompte per a famílies nombroses i per als membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Divulgació, ODS, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental, general,