Montseny | Xarxa de Parcs Naturals
Elaborat i editat pel Museu de Ciències Naturals de Granollers

Ja ha sortit el tercer i darrer pòster de la sèrie 'Papallones de Catalunya'

$urlFileEntry

Detall del pòster. Autor: Museu CN Granollers

03/12/2018

Després dels pòsters dedicats a les papallones més comunes de la terra baixa mediterrània i de la muntanya mitjana, es presenta ara el tercer i darrer pòster de la sèrie ‘Papallones de Catalunya’ corresponent a les papallones de l’alta muntanya.

En aquest tercer pòster hi ha dibuixades quaranta-set papallones diürnes de la fauna pròpia d’ambients d’alta muntanya, amb espècies que únicament es troben al Pirineu i d’altres que, tot i trobar-les en ambients de cotes més baixes, és a la muntanya on són més representatives. A més a més, moltes són representades sobre les seves plantes nutrícies i en els ambients habituals on se solen detectar.

Els dibuixos han estat realitzats pel biòleg i il·lustrador Martí Franch i la fotocomposició i disseny ha anat a càrrec d'en Lluc Julià. El Museu de Ciències Naturals de Granollers, responsable del projecte i de la seva edició, ha comptat amb la col·laboració del Catalan Butterfly Monitoring Scheme  (CBMS), l'Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Centre de Terminologia TERMCAT, Antoni Jonch Cooperació, la Societat Catalana de Lepidopterologia, Altima i Celler Credo.

El pòster el podreu aconseguir al Museu de Ciències Naturals de Granollers, però també podeu accedir a una versió en PDF amb bona resolució en aquest enllaç.

Així mateix, també podeu descarregar-vos el primer pòster de la sèriePapallones de Catalunya” (aparegut el 2015 i dedicat a les espècies més comunes de la terra baixa mediterrània) i el segon, dedicat a les papallones de la muntanya mitjana, publicat el 2016.

compartir

Font de la informació: Museu de Ciències Naturals de Granollers

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Biodiversitat, fauna, invertebrats, insectes, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions,