Montseny
El fil conductor va ser el món dels pallassos

La Matinal Viu el parc al Parc Natural del Montseny aplega 400 persones

$urlFileEntry

Moment de la Matinal. Autor: Viu el parc

28/09/2019

El diumenge 15 de setembre, el Parc Natural del Montseny va celebrar la Matinal Viu el parc que, des de fa uns anys coincideix amb la Fira de la mel ecològica. Diverses parades d'artesania, xerrades col·loqui per a amateurs i professionals, tallers i tasts de mel es van donar cita a l'esplanada del santuari del Brull.

Enguany, el fil conductor de la Matinal va ser el món dels pallassos. Tot estava preparat per fer participar les famílies en els tallers de caracterització. Un gran camerino de maquillatge convidava petits i grans a maquillar-se amb l'ajut dels monitors, un taller de vestuari per triar la seva túnica, i el taller de nassos i corbates en què podien acabar de personalitzar el seu pallasso. A mig matí, l'esplanada del Brull ja feia goig, amb un munt de petits pallassos colorits que participaven de la festa. Durant tot el matí, en Tinet Pallasso va animar el públic amb les seves bromes i jocs itinerants, provocant el somriure per allà on passava.

A les 12.30 h, i com a cloenda, la cia. L'Arlequí va oferir un espectacle d'animació amb una línia actual i engrescadora que busca la participació del públic mitjançant la gràcia i l'humor, les danses i les cançons.

El temps va acompanyar, i les més de quatre-centes persones que hi van assistir van gaudir d'una Matinal plena de colors i entreteniment.

Per a més informació, podeu descarregar-vos el programa de la 27a edició del Viu el parc al Parc Natural i Reserva de la Biosdera del Montseny en aquest enllaç [PDF].

Més propostes i activitats Viu el parc

Viu el parc també arriba als municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, que us conviden a gaudir del seu ric patrimoni natural, històric i gastronòmic. El programa s’enriqueix amb altres activitats culturals locals, passejades guiades de descoberta del Parc Natural (tots els diumenges de l'any) i rutes teatralitzades inclusives. Les trobareu al programa i a l'Agenda dels parcs.

Viu el parc està promogut per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i el Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

compartir

Font de la informació: Viu el parc

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,