Montseny
Adreçada a especialistes i tècnics, però també a voluntaris i aficionats

La Reserva de la Biosfera del Montseny estrena pàgina web!

$urlFileEntry

Pàgina d'inici de la nova web. Autor: XPN

04/05/2018

Us convidem a visitar la nova pàgina web Reserva de la Biosfera del Montseny de la Xarxa de Parcs Naturals. El lloc web recull un gran volum d’informació d’interès distribuïda en els apartats següents: informació general, conservació, desenvolupament sostenible, sensibilització i educació ambiental i recursos.

Ara fa quaranta anys, el 28 d’abril del 1978, la UNESCO va declarar el Montseny Reserva de la Biosfera. Les característiques singulars del territori, tant ecològiques com culturals, i les activitats econòmiques tradicionals que s’hi desenvolupaven van propiciar el seu reconeixement internacional.

A la nova web dedicada a la Reserva de la Biosfera del Montseny, podreu consultar les nombroses tasques que s’hi duen a terme per conèixer, protegir i millorar aquest territori de 50.166 hectàrees. Vol ser un espai de consulta d’informació i de divulgació tant de les accions que s’estan duent a terme al Montseny com de què implica ser una Reserva de la Biosfera per a la població local i per als visitants.

Així mateix, el lloc web dedica un dels seus apartats a la conservació, amb dreceres a les pàgines web Conservació de la biodiversitat i Patrimoni cultural immaterial del Montseny.

També hi trobareu nombrosa informació i material sobre els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i la sensibilització i els aspectes vinculats amb l’educació ambiental. Finalment, un apartat de recerca aglutina els equipaments de recerca, la informació de les trobades d’estudiosos, els centres de documentació i les línies de recerca.

La web s’adreça primordialment a professionals i tècnics de l’àmbit del Montseny i dels espais naturals, però també a estudiants, voluntaris i aficionats i a la població dels divuit municipis que integren la Reserva de la Biosfera.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Webs i butlletins digitals, Biodiversitat, Normativa, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Informació tècnica, Divulgació, Webs,