Montseny
Per participar-hi, cal inscripció prèvia

Sismologia a Fontmartina

$urlFileEntry

Estació Biològica del Montseny. Fontmartina. Autor: XPN

10/11/2019

El dissabte 16 de novembre, a l'Estació Biològica del Montseny. Fontmartina del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny es realitzarà l'activitat 'Sismologia a Fontmartina'. La proposta, la primera d'aquestes característiques a l'Estació Biològica, és oberta a tothom i està pensada com un dia per aprendre i experimentar sobre aquesta ciència, en general, i sobre els terratrèmols, en particular. Cal inscriure's prèviament.

La jornada posa l'èmfasi en les activitats, institucions i treballs presents en el nostre entorn més immediat, en especial, l'estació sísmica de Fontmartina. L'activitat constarà de dues comunicacions d'aproximadament 45 minuts cadascuna i un taller demostratiu d'experiències pràctiques. Us n'oferim els detalls:

10 h. "La sismicitat a Catalunya", presentació a càrrec de Tànit Frontera (ICGC).

10.45 h. "L'estació sísmica a Fontmartina", presentació a càrrec de Maria Teresa Merino (Observatori Fabra).

11.30 h. Pausa.

11.45 h. Laboratori/experiències amb mostra d'instrumental divers.

13 h. Fi de les activitats.

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el programa [PDF].

L'activitat "Sismologia a Fontmartina" està organitzada per l'Observatori Fabra (RACAB), es realitza amb el suport i la col·laboració de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i compta també amb la participació del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny (Diputació de Barcelona i Diputació de Girona) i de l'Institut Català d'Ornitologia (ICO).

Informació i inscripcions: event@observatori-fabra.cat.

compartir

Font de la informació: Observatori Fabra

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Relleu, Educació ambiental, Biodiversitat, Geologia, hàbitats, Educació ambiental, Planificació i avaluació, Recerca i seguiment, Gestió del medi, Divulgació, Ponències, ODS,