Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals Amb informació dels 240 establiments adherits

Nova aplicació del Parc a taula al mòbil

$urlFileEntry

App

27/11/2014

El programa Parc a taula de la Diputació de Barcelona disposa d'una aplicació per a dispositius intel·ligents que proporciona informació dels 240 establiments adherits i que permet fer-hi reserves i gaudir de descomptes, entre altres funcionalitats. 

Gràcies a aquesta nova app, l'usuari no tindrà només a l'abast tota la informació dels establiments adherits al programa (allotjaments, restaurants, cellers, elaboradors i productors), sinó que també podrà consultar informació sobre les característiques de cadascun dels parcs que en formen part, com arribar-hi, les activitats que s'hi fan, calendaris de collita dels diferents productes, mercats, etc.

Es tracta, doncs, d'una eina per descobrir la cultura gastronòmica, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat d'alguns dels parcs gestionats per la Diputació de Barcelona.

Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic, promogut per la Diputació de Barcelona, que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs. 

compartir

Font de la informació: Oficina de premsa i comunicació

Categoria: Parc a taula, Xarxa de Parcs Naturals, general,

Tags: tecnologia, aplicació mòbil,