caes

Parc Agrari Amb tallers de cuina, conferències, xerrades, exposicions i tallers familiars i infantils

Durant el mes de març, gaudeix de les activitats del programa 'De l'hort a la biblioteca'

05/03/2019

Un any més, una vintena de biblioteques del Baix Llobregat adscrites a la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la Diputació de Barcelona participen en el projecte 'De l'hort a la biblioteca'. La iniciativa dona a conèixer els productes de proximitat i de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat i aposta per convertir les biblioteques en un punt d'informació i intercanvi per a usuaris, consumidors, productors i restauradors.

El projecte "De l'hort a la biblioteca" fou originàriament una iniciativa de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat que va guanyador el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes l'any 2014. Ara, el projecte ha crescut i s'ha fet extensiu als municipis de Begues, Castelldefels, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i Viladecans.

Amb l'objectiu d'apropar la ciutadania a una vida i una dieta més saludables i, alhora, aprofitar i donar a conèixer els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, fins a finals del mes de març del 2019 s'han programat més de cinquanta activitats que van de tallers de cuina, conferències, xerrades i exposicions a tallers familiars i infantils i clubs de lectura.

Descarregueu-vos el programa en aquest enllaç.

Podeu fer el seguiment de les activitats a les xarxes socials mitjançant l'etiqueta #delhortalabiblioteca.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Biblioteques Municipals i Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Parc Agrari, Educació ambiental, Educació ambiental, Educació ambiental, general,