Parc Fluvial Besòs
S'han recollit 650 kg de residus

Després de la revetlla, al Parc Fluvial

$urlFileEntry

Neteja del Parc. Autor: Parc Fluvial Besòs

27/06/2019

L'entrada a l'estiu arriba a Catalunya amb la celebració d’una de les festes populars més esperades, la revetlla de Sant Joan. Una festa que tradicionalment s’ha celebrat amb la família i els amics als carrers dels nostres barris i municipis, a les platges i als parcs, gaudint dels castells de foc, dels balls i de la sortida del sol.   

Cada any, us fem partícips d’una sèrie de consells amb l’objectiu de minimitzar els riscos que comporta tant l’ús de coets o petards, com l’encesa de les tradicionals fogueres en el medi natural.

Aquesta any, la revetlla al Parc Fluvial del Besòs ha transcorregut de manera tranquil·la i només hi ha hagut un petit incendi en una zona de canyes propera al pont Vell de Santa Coloma de Gramenet que ha quedat sufocat de seguida amb la intervenció dels Bombers.

Dues hores abans de l’obertura del Parc Fluvial del Besòs, el personal del servei de neteja d'URBASER, seguint el protocol dissenyat, ha iniciat la seva tasca i ha recollit 650 kg de residus només en la zona d’ús públic, uns 5 km de longitud a banda i banda del riu Besòs.

Com ja és habitual, bona part de les deixalles (papers, ampolles, restes de menjar) s’han recollit a la zona de gespa i d’altres (com restes de petards), als vials o als accessos al Parc Fluvial. En general, s’ha comptabilitzat un augment dels residus respecte d'anys anteriors.

Les bones condicions meteorològiques així com la seva ubicació han fet que els usuaris triessin el Parc Fluvial del Besòs per gaudir d’aquesta jornada festiva.

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial del Besós, Parc Fluvial del Besòs, Oficina Tècnica de Prevenció d'Incendis, Gestió del medi, Parc Fluvial Besòs,