Parc Fluvial Besòs
Per a la millora de la seguretat al Parc Fluvial

S’instal·len dos ponts de fusta sobre el col·lector de Can Peixauet i Almirall Oquendo

$urlFileEntry

Pont accés Can Peixauet. Autor: Parc Fluvial

15/06/2017

La Diputació de Barcelona a través de l'Oficina d’Acció Territorial ha posat a disposició dels usuaris del Parc Fluvial del Besòs dos ponts de fusta que uneixen dues superfícies de  gespa molt utilitzades, l’un a l’entorn del pont de Potosí, i l’altre a l’accés d’Almirall Oquendo. 

Can Peixauet és l’accés que hi ha aigües amunt del pont de Potosí, un accés amb un sobreeixidor molt proper a la rampa que, a causa de la seva poca amplada, crea moltes interferències entre els diversos usuaris que van en bicicleta, caminen, corren o passegen els seus gossos. Per intentar minimitzar aquest problema s’ha instal·lat un pont de fusta de manera que, ara, es dona continuïtat a la llera sense que els usuaris s’hagin de desviar a la pista asfaltada per salvar aquest obstacle.

Aquesta prova pilot s’ha dut a terme, per una banda, a l’accés de Can Peixauet ubicat al marge esquerre del Parc Fluvial, a Santa Coloma de Gramenet, i, per una altra, a l’accés d’Almirall Oquendo, al marge dret, dins el terme municipal de Sant Adrià de Besòs.

En aquest últim accés, Almirall Oquendo, s’ha eixamplat el pas per sobre del sobreeixidor existent, utilitzant un empostissat de fusta al mateix nivell de la pista asfaltada. També s’han instal·lat unes pilones al llarg del col·lector per delimitar-ne el traçat de manera que es pugui identificar fàcilment de lluny.

Esperem que aquestes intervencions que cerquen la millora de la seguretat al Parc siguin ben rebudes pels usuaris i que en gaudeixin.

compartir

Font de la informació: Parc Fluvial del Besòs

Categoria: Parc Fluvial del Besós, Parc Fluvial del Besòs, Accessibilitat als parcs, Parc Fluvial Besòs,