Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals
Fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals

El programa 'Parc i biblioteques... naturalment!' ofereix activitats fins a finals d'any

$urlFileEntry

Imatge del programa. Autor: XBM i XPN

09/10/2017

Ja es poden consultar les activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', es faran durant el darrer trimestre d’enguany a deu biblioteques del Maresme de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Aquest programa, nascut enguany fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, apropa la ciutadania al territori i al seu entorn natural més immediat perquè aprengui a gaudir-lo i es sensibilitzi sobre la necessitat de conservar-lo. 

Un projecte pioner que convida tothom a gaudir més i millor del seu entorn natural més proper, ja sigui el Parc de la Serralada Litoral, el Parc del Montnegre i el Corredor o el Parc de la Serralada de Marina, tots tres amb part del seu territori dins la comarca del Maresme.

Durant el mes d’octubre es podrà gaudir dels aparadors culturals que es troben a les deu biblioteques que participen en el projecte, amb el lema “Segueix el rastre dels animals del Parc...”.

La programació inclou, a més a més, documentals, exposicions, xerrades, tallers, clubs de lectura, rutes literàries i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques establertes en municipis de la Xarxa de Parcs Naturals, que col·laboren entre elles per difondre, en un programa conjunt, la natura i la literatura.

Descarregueu-vos el programa en aquest enllaç.

La iniciativa es desplega a les biblioteques següents: Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella; Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar; Biblioteca de Cabrils; Biblioteca Joan Coromines del Masnou; Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró; Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt; Biblioteca Can Llaurador de Teià; Biblioteca Can Baratau de Tiana; Biblioteca  de Tordera, i Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.

Per a més informació, us convidem a seguir les activitats a través de les xarxes socials: 

Pàgina web: bibliotecavirtual.diba.cat/parcs-i-biblios.

Twitter: @bibliotequesXMB i @xarxadeparcs.

Hashtag: #ParcsiBiblios

 

 

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona, XPN i XBM

Categoria: Marina, Litoral, Montnegre-Corredor, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Educació ambiental,