caes

Montseny | Collserola | Xarxa de Parcs Naturals El Parc Natural del Montseny i el de la Serra de Collserola, seus per a la formació

Els Parcs Naturals del Montseny i de Collserola acolliran la Forest Terapy Hub Summer School Professional de Teràpia de Bosc

21/05/2024

El Forest Therapy Hub, en col·laboració amb l’Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda de la Diputació de Barcelona, organitza l’escola d’estiu FTHub Summer School Professional de Teràpia de Bosc a Barcelona des del 7 fins al 14 de juliol. Es tracta d’una formació presencial immersiva de vuit dies de classes teoricopràctiques en les quals participaran acadèmics i experts internacionals del sector amb l’objectiu de fomentar i ampliar els coneixements sobre els Banys de Bosc i la Teràpia de Bosc a professionals que ja s’hi dediquen.

Alguns membres del professorat, configurat per professionals en Psicologia, Salut, Silvicultura i investigadors en general, són Won Sop Shin, exministre de Boscos i professor de la Universitat de Chungbuk (Corea del Sud); Guangyu Wang, de la UBC i l’Institut MINT (Canadà); Xavier Roget, assessor de Turisme i Cultura de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals; Jill Litt, d’ISGlobal i la Universitat de Colorado (EUA); i Antoni Sanz, doctor en Psicologia i professor i investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Parcs Naturals, part de la formació es durà a terme en dos dels parcs, concretament al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc Natural de la Serra de Collserola, tot conferint una connexió única entre l’aprenentatge i l’entorn, de manera que els participants podran gaudir d’una experiència de formació integral i enriquidora. Altres espais on es durà a terme l’escola d’estiu seran algunes de les instal·lacions que la Diputació de Barcelona té al centre de la capital catalana.

Aquesta formació, en castellà, té una durada de 220 hores i està limitada a 15 participants, els quals obtindran un doble certificat: FTHub Guia de Banys de Bosc Certificat i FTHub Professional de Teràpia de Bosc Certificat. Les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Collserola, Xarxa de Parcs Naturals, Cursos i tallers, Educació ambiental,