caes

Xarxa de Parcs Naturals Recull tota la informació d’onze parcs: activitats, equipaments, serveis, el temps, notificacions, etc.

Descarregueu-vos Parcs Naturals, l'app amb tota la informació i serveis de la XPN

09/01/2019

Ja us heu instal·lat la nova aplicació Parcs Naturals per a telèfons mòbils i tauletes que aplega onze parcs de la XPN? Tindreu a l'abast tota la informació sobre el Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural del Montseny, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i Parc Fluvial del Besòs.

Fins ara, existia una app individual per a cadascun dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. Culmina ara el procés de creació d’una única app que les recull totes. La nova aplicació és gratuïta, ofereix els continguts en català i en castellà i està disponible tant a Google Play (dispositius Android) com a Apple Store (dispositius iOS) sota el nom Parcs Naturals.

Observacions importants

Aquells usuaris que teníeu l’app del Parc Natural del Montseny instal·lada en els vostres dispositius mòbils, només caldrà que l’actualitzeu i, automàticament, se us carregarà la nova app i l’avatar de Parcs Naturals.

Aquells qui tinguéssiu instal·lada l’app de qualsevol altre parc, haureu d’eliminar-la ja que, en breu, quedarà descatalogada dels mercats. Caldrà que us descarregueu la nova app Parcs Naturals.

L’app té un menú d’accés a tots els parcs. Quan s’instal·la per primera vegada, apareix un tutorial d’ús. En el menú navegable de les diverses aplicacions trobareu tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit: la relació d'equipaments, serveis i itineraris més importants, zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs, estat del temps, i avisos i alertes que arriben als dispositius per mitjà de notificacions push, etc. També hi trobareu referències a restaurants i allotjaments així com una àmplia oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda.

La nova app Parcs Naturals us permetrà gaudir encara més de la vostra estada a la Xarxa de Parcs Naturals. Descarregueu-vos-la!

La posada en servei d'aquestes aplicacions és una aposta de la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, per les noves tecnologies i perquè la demarcació de Barcelona esdevingui un territori smart.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Divulgació, Biodiversitat, Xarxa de Parcs Naturals, Aplicacions, general,