Xarxa de Parcs Naturals
Podeu cercar per temàtiques o per tipus d'agent promotor

Disponible el mapa interactiu dels projectes d'Aprenentatge i Servei i de Servei Comunitari a Catalunya

$urlFileEntry

Visualització d'un dels mapes d'ApS. Autor: Medi Ambient

24/09/2019

L'Oficina Tècnica d'Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona, juntament amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, han desenvolupat dos mapes interactius que recullen fins a dues-centes iniciatives d'Aprenentatge i Servei a tot el territori català.

Ja podeu consultar-los segons el tipus d'agent promotor o bé per temàtiques i descobrir quins projectes hi ha més a prop.

Els mapes han estat creats mitjançant l'eina Instamaps i s'hi poden descobrir detalls com el centre on s'han aplicat, en quin curs escolar, l'entitat impulsora del projecte, una breu descripció... Aquests mapes es van presentar en el I Simposi d'Aprenentatge i Servei i de Servei Comunitari ambientals, a l'Auditori del CosmoCaixa de Barcelona, el dijous 5 de setembre. Actualment, s'està treballant per millorar els mapes i incorporar-hi nous projectes. 

En cas que hi hagi nous projectes d'Aprenentatge Servei o Servei Comunitari que no figurin en el mapa, podeu escriure al correu electrònic ot.educaciopa@diba.cat per tal d'afegir-los i mantenir el mapa interactiu actualitzat.

 

 

compartir

Font de la informació: Medi Ambient - Diputació de Barcelona

Categoria: Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Webs i butlletins digitals, Educació ambiental,