Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals El butlletí d'activitats torna el 3 de setembre i L'Informatiu dels Parcs el 15 de setembre

Els butlletins 'Gaudim als Parcs' i 'L'Informatiu dels Parcs' s'aturen a l'agost

$urlFileEntry

Marxem per vacances. Autor: XPN

27/07/2020

Durant el mes d'agost, el butlletí setmanal d’activitats de la Xarxa de Parcs Naturals 'Gaudim als Parcs' i el butlletí quinzenal de notícies 'L’Informatiu dels Parcs' s’aturen per vacances. La darrera tramesa de l’Agenda d'activitats serà el dijous 30 de juliol i es reprendrà el dijous 3 de setembre. El darrer butlletí de l'Informatiu dels Parcs de juliol s'enviarà el dimarts 28 de juliol i el tornareu a rebre el dimarts 15 de setembre.

Tanmateix, durant l'aturada per vacances dels butlletins podeu consultar les activitats que hi ha programades als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals a la pàgina web de l'Agenda d'activitats "Gaudim als Parcs" així com recuperar les notícies a L’Informatiu dels Parcs.

A més, també podeu seguir-nos a les diverses xarxes socials de la Xarxa de Parcs Naturals (FacebookTwitter, Instagram i Youtube).

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Educació ambiental, Webs, Divulgació, Webs i butlletins digitals, Biodiversitat, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, general,

CookiesEU