Xarxa de Parcs Naturals
Disponible en català, castellà i anglès

Responeu l'enquesta de valoració de la vostra estada als parcs

$urlFileEntry

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autor: XPN

17/12/2018

En el seu portal web, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona es pot trobar un apartat d'enquesta per tal que els visitants i usuaris valorin les seves visites i estades en els diversos espais naturals que la integren.

L'enquesta, que porta per nom "Opineu sobre els parcs", està disponible en l'enllaç següent: 

Xarxa de Parcs Naturals - Opineu sobre els parcs.

També la trobareu a les corresponents pàgines web de cada parc.

La finalitat d'aquesta enquesta és conèixer l'opinió dels visitants un cop aquests han estat a qualsevol dels espais que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Amb aquest propòsit, a l'enquesta se'ls demana que en valorin de l'1 al 5 els accessos, la senyalització, els aparcaments, els itineraris (en cas que n'hagin realitzat algun), la conservació de l'entorn i el personal del parc. L'enquesta es completa amb preguntes sobre la coneixença que tenen dels equipaments i serveis, quins destaquen, què és allò que més els ha agradat i quins aspectes cal millorar.

La informació que es recull ofereix als gestors dels parcs, equipaments i serveis una diagnosi molt valuosa de la percepció que els visitants en tenen així com d'aquells elements que necessiten una millora o canvi. Les respostes i suggeriments recopilats fins al moment ja han permès, entre d’altres mesures, ajustar els horaris de certes passejades guiades al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, modificar el lloc de sortida d'alguna ruta de marxa nòrdica al Parc del Castell de Montesquiu o augmentar l’oferta de tallers i activitats familiars als parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix.

Per tal d'arribar al màxim de visitants possible, l'enquesta es posa a disposició dels usuaris en català, castellà i anglès.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals,