Xarxa de Parcs Naturals
Amb una comunicació sobre els nombrosos materials, serveis i programes existents

L'accessibilitat a la XPN, present al 3r Congrés Internacional sobre Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni

$urlFileEntry

Ponència sobre accessibilitat a la XPN. Autor: XPN

23/10/2016

Organitzat pel Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ) i Vilamuseu, els dies 13, 14 i 15 d'octubre es va celebrar el 3r Congrés Internacional sobre Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni. Dins l'eix 'Accessibilitat i inclusió en el turisme de patrimoni cultural i natural a l'aire lliure', la Xarxa de Parcs Naturals va presentar, el 13 d'octubre, una ponència sobre la tasca realitzada en els darrers deu anys i els nombrosos materials, programes i serveis que milloren l'accessibilitat de totes les persones als espais naturals protegits.

Amb el títol "L'accessibilitat a la Xarxa de Parcs Natural de la Diputació de Barcelona. Materials, programes, serveis per millorar l'accessibilitat als espais naturals", Jordi Hernández, tècnic de la XPN, va presentar les diverses accions que, des de l'any 2006, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha realitzat per tal de facilitar l'accés al medi natural de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda.

En el marc del conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona, s'estan desenvolupant projectes diversos com, per exemple, l'adaptació d'itineraris senyalitzats, la compra de materials de suport per a persones amb discapacitat o el disseny de programes pedagògics sota el signe de l'accessibilitat.

Després de deu anys, es continua treballant perquè ningú es quedi a casa i els parcs naturals esdevinguin indrets accessibles a l'abast de tothom.

Per a més informació sobre l'accessibilitat a la XPN, consulteu l'enllaç següent.

Més informació sobre el 3r Congrés Internacional sobre Educació i Accessibilitat a Museus i Patrimoni aquí.   

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals,