Xarxa de Parcs Naturals
Acosteu-vos durant la Diada de Sant Jordi a l'estand de la Llibreria de la Diputació

La Llibreria de la Diputació celebra 25 anys!

$urlFileEntry

Diada de Sant Jordi. Autor: Diputació de Barcelona

23/04/2019

Com cada any, per celebrar la Diada de Sant Jordi, la Llibreria de la Diputació de Barcelona surt al carrer per apropar la cultura i el coneixement a la ciutadania. Entre les nombroses i diverses publicacions, hi trobareu aquelles relatives als espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals: guies, reculls de rutes i passejades, monografies, mapes, fullets, contes, etc.

A Barcelona, l’estand de la Llibreria de la Diputació serà durant tota la Diada de Sant Jordi a la Rambla de Catalunya (entre el carrer de Còrsega i l’avinguda Diagonal) i hi podreu gaudir d'un 25 % de descompte.

La Llibreria de la Diputació de Barcelona és un espai obert a tota la ciutadania, tant per al públic generalista com per als professionals especialitzats i compta amb més de 9.500 exemplars en existències i un fons total de 20.000 títols. En aquest enllaç, trobareu les publicacions vinculades als espais naturals protegits.

Així mateix, la llibreria disposa d’una botiga virtual en la qual trobareu totes les publicacions, electròniques i en paper. El web també us ofereix un sistema de notificació de novetats editorials, a través de subscripcions, a les matèries que interessin.

Per celebrar els 25 anys de la Llibreria, al llarg de tot l’any tindran lloc diferents activitats i propostes com, entre d’altres, un acte central de commemoració, una bufada d’espelmes i un concurs sobre la Llibreria.

Us desitgem una molt bona Diada de Sant Jordi plena de lectures interessants!

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Diputació de Barcelona,