Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals
Més de quaranta propostes entre els mesos d'octubre i desembre

El programa 'Parcs i biblioteques... naturalment!' t'ofereix més de quaranta activitats fins a finals d'any!

$urlFileEntry

#Parcsibiblios. Autor: XBM

08/10/2018

Ja podeu consultar les més de quaranta activitats que, en el marc del projecte 'Parcs i biblioteques... naturalment!', s’han organitzat per al darrer trimestre del 2018. Els diversos tallers, exposicions, hora del contes, etc. tindran lloc a les deu biblioteques del Maresme, membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, adscrites al programa.

Aquest programa, nascut l’any 2017 fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, apropa la ciutadania al territori i al seu entorn natural més immediat perquè aprengui a gaudir-lo i es sensibilitzi sobre la necessitat de conservar-lo. 

Un projecte pioner que convida tothom a gaudir més i millor del seu entorn natural més proper, ja sigui el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral o el Parc de la Serralada de Marina, tots tres amb part del seu territori dins la comarca del Maresme.

La programació inclou documentals, exposicions, xerrades, tallers, clubs de lectura, rutes literàries i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques establertes en municipis de la Xarxa de Parcs Naturals, que col·laboren entre elles per difondre, en un programa conjunt, la natura i la literatura.

Descarregueu-vos el programa trimestral d'activitats octubre-desembre 2018 en aquest enllaç.

La iniciativa es desplega a les biblioteques següents: Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella; Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar; Biblioteca de Cabrils; Biblioteca Joan Coromines del Masnou; Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró; Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt; Biblioteca Can Llaurador de Teià; Biblioteca Can Baratau de Tiana; Biblioteca  de Tordera, i Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.

Per a més informació, us convidem a seguir les activitats a través de les xarxes socials: 

· Pàgina web: bibliotecavirtual.diba.cat/parcs-i-biblios // Twitter: @bibliotequesXBM i @xarxadeparcs // Etiqueta: #ParcsiBiblios.

 

compartir

Font de la informació: XBM i XPN

Categoria: Educació ambiental, Marina, Litoral, Montnegre-Corredor, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Educació ambiental,