Marina | Litoral | Montnegre-Corredor | Xarxa de Parcs Naturals
Un munt de propostes que apropen la lectura i la natura

'Parcs i biblioteques... naturalment!': més de trenta activitats durant el primer trimestre de l'any

$urlFileEntry

Activitats gener-març 2019. Autor: XBM

09/01/2019

Per tercer any, les biblioteques d’Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, el Masnou, Mataró Pompeu Fabra, Premià de Dalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt conviden els seus usuaris a gaudir més i millor de l’entorn natural més proper -el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral i el Parc de la Serralada de Marina, tots tres amb part del seu territori al Maresme- amb una nova proposta d'activitats per al primer trimestre del 2019.

El programa inclou, entre d’altres, hores del conte, tallers infantils, laboratoris, mostres, exposicions, espais creatius... Aquest primer trimestre, a més, se celebra el Dia Mundial dels Aiguamolls i zones humides (2 de febrer) i hi haurà activitats al voltant de l'efemèride.

Parcs i biblioteques... naturalment! es desplega a les biblioteques següents: Biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella; Biblioteca Ilturo de Cabrera de Mar; Biblioteca de Cabrils; Biblioteca Joan Coromines del Masnou; Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró; Biblioteca Jaume Perich i Escala de Premià de Dalt; Biblioteca Can Llaurador de Teià; Biblioteca Can Baratau de Tiana; Biblioteca de Tordera, i Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.

Descarregueu-vos aquí el programa d’activitats del primer trimestre del 2019.

Parcs i biblioteques... naturalment! a les xarxes socials

Per a més informació, us convidem a seguir les activitats a través de les xarxes socials i pàgines web següents: pàgina web; etiqueta: #ParcsiBiblios; Twitter @bibliotequesXBM i @xarxadeparcs.

Per a conèixer amb més detall l’inici d’aquest projecte, nascut la primavera del 2017 fruit de la col·laboració entre la Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, podeu recuperar aquesta notícia.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM)

Categoria: Marina, Litoral, Montnegre-Corredor, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Educació ambiental,