Durant els quatre dies que ha durat Alimentaria 2016, l'estand del Parc a taula, situat al pavelló núm. 6 del recinte firal, ha estat dedicat als productors i establiments de diferents espais naturals que van poder presentar els seus productes i realitzar demostracions gastronòmiques.
Així, el dilluns 25 va haver-hi representants del Parc del Garraf, Parc d'Olèrdola i Parc del Foix, amb la presentació de productes com l'espigall, a càrrec del Restaurant Les Piques - Posada de Sant Pere de Ribes, el celler Torre del Veguer, Les Filos, melmelades amb préssecs de l'Ordal i l'Associació Espigalls del Garraf – Node Garraf.
L'endemà, dimarts 26, va estar dedicat als productors del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac, amb la presència del Restaurant Can Vinyers, de Matadepera, els productors de vins DO Pla de Bages inclosos a Bagesterradevins.cat i Collbaix Celler el Molí i també Oli Migjorn, empresa de cultiu biològic.
El Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral i el Parc de la Serralada de Marina van estar representats el dimecres 27 gràcies al Restaurant Associació d'Hostalers de Cabrils, els vins de la DO Alella, amb el Celler Joaquim Batlle, de Tiana, els productes hortícoles Lola y Mas - Hort del Centre, de Mataró, i la Cervesa Balate, de Vilassar de Mar.
Finalment, el dijous 28, l'estand va estar centrat en el Parc Natural del Montseny i el Parc del Castell de Montesquiu, amb la presència dels restauradors del Restaurant El Bellver-La Calma, de Tagamanent, Cervesa del Montseny, Ratafia Bosch i Castanya de Viladrau.
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va poder visitar l'estand en l'acte d'inauguració del certamen i rebre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, així com les altres autoritats, a les quals va poder exposar les principals característiques d'aquest programa econòmic i gastronòmic dels espais naturals.