Parc a taula és el programa de la Diputació de Barcelona que distingeix els allotjaments, restaurants, cellers, establiments, elaboradors i productors que, a través de la seva activitat, posen en valor la Xarxa de Parcs Naturals.
Entre els seus objectius hi ha promoure col·laboracions i sinergies entre les empreses adherides al Parc a taula i distingir aquelles empreses del programa que organitzen o participen en activitats turístiques compatibles amb els valors i objectius del programa.
Durant l’any 2020, s’ha ampliat l'oferta de la primera edició i s’ofereixen un total de trenta-sis Experiències Parc a taula que ens permeten viure la gastronomia, conèixer els productors que viuen i produeixen dins la Xarxa de Parcs Naturals i visitar els seus establiments.
Les Experiències Parc a taula reivindiquen les particularitats culinàries, culturals i ambientals de vuit territoris: Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc de la Serralada de Marina, Parc de la Serralada Litoral, Parc del Montnegre i el Corredor i Parc Natural del Montseny.
El catàleg, que podeu consultar en aquest enllaç, està disponible en llengua catalana, castellana i anglesa, la qual cosa permetrà realitzar una millor promoció i arribar a un públic més divers.
Per gaudir de les Experiències Parc a taula cal reservar directament amb l’organitzador de cadascuna de les activitats, amb un mínim de dos dies d’antelació. Les dades de contacte dels organitzadors s’indiquen en el catàleg.
S’espera que el catàleg d’Experiències del Parc a taula es renovi semestralment per incorporar noves activitats i territoris. Per a més informació, contacteu amb parcataula@diba.cat.