Montesquiu
Inscripcions obertes per a les sortides de juliol, setembre, octubre i novembre

Es reprèn el programa de rutes de marxa nòrdica al Parc del Castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Morro del Quer. Autor: Roger Arquimbau

29/05/2020

El proper diumenge 7 de juny tornen les rutes de marxa nòrdica al Parc del Castell de Montesquiu. Després de dos mesos sense rutes guiades, es reprèn aquesta activitat a la natura adaptant les rutes a la nova situació i prenent les mesures de protecció sanitària necessàries enfront de la COVID-19 per tal de realitzar-les amb seguretat i responsabilitat.

En la represa s’han reduït els grups, que ara seran d’un màxim de deu persones, guia inclòs. Durant les fases 1 i 2 de desconfinament, només podran participar a les rutes de marxa nòrdica aquelles persones que acreditin estar en la mateixa regió sanitària que el Parc, és a dir Catalunya Central. També caldrà portar mascareta durant aquells moments en els quals no es pugui mantenir la distància mínima de seguretat i no caldrà dur-la per caminar si la distància està assegurada.

Les sortides tenen un preu de 4 euros per persona. Cal portar calçat i roba còmodes, aigua i esmorzar. Els organitzadors proporcionaran bastons específics de marxa nòrdica a aquells qui no en disposin.

Les inscripcions estan obertes per a totes les sortides de juliol, setembre, octubre i novembre en aquest enllaç

Les rutes de marxa nòrdica dels mesos de març, abril i maig que es van haver d’anul·lar s'han reprogramat i es poden consultar en el nou programa [PDF]. També podeu consultar l'Agenda dels Parcs - Parc del Castell de Montesquiu.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,